De Bruyloft maakte mijn lievelingstrouwring

De Bruyloft

Dankzij De Bruyloft hebben ik en mijn man de ideale trouwring gevonden. Wij wouden niet zomaar een trouwring, het moest een bijzondere zijn. In andere winkels kwamen we alleen maar gouden of zilveren tien-in-een-dozijnringen tegen, maar dankzij deze winkel hebben we onze trouwring niet gevonden, we hebben ze gemaakt. Hoe fijn is dat! Ik heb nu een prachtige trouwring die niemand anders heeft. Ik en mijn man hebben nu elk een unieke ring aan onze vinger. En dat gaat verder dan enkel de gravure met onze namen en trouwdatum.

De Bruyloft

Unieke trouwring ontworpen

Dankzij de online tool van De Bruyloft hebben we onze ring gemakkelijk kunnen bewerken. Niet alleen hebben we het profiel van de ring kunnen kiezen. Ook het materiaal, de breedte en de hoogte konden we gemakkelijk aanpassen. Zo hebben we de ideale pasvorm voor onze ring kunnen kiezen. Ook konden we gemakkelijk bepalen waar we onze diamanten in de ring wouden. Via de online tool kon ik gemakkelijk de kleur(en) bepalen en ook zeggen waar de fraselijn moest komen. Zo heb ik samen met mijn partner de ring kunnen ontwerpen die perfect past bij ons. Wij zijn hier heel tevreden mee. Ik zou haast zeggen, ik koop nog een trouwring.  Maar helaas, mijn man is een blijver!

De Bruyloft