Efteling overnachten cadeau gegeven

Efteling overnachten

Efteling overnachten cadeau gedaan aan twee hele lieve vrienden van ons. Zij zijn een grote fan van alle pretparken hier in Nederland. Echter kunnen zij niet in de avond nog eens naar huis rijden. Het blijft lastig wanneer je niet in het bezit bent van een auto. Aangezien zijn onwijs veel hebben gedaan voor ons willen wij iets terug doen. Echter wel iets waarvan wij weten dat zij dit onwijs leuk vinden. Zodoende kwamen wij op het idee om voor hen een hotel te boeken in de buurt van de Efteling.

Efteling overnachten

Natuurlijk is het wel belangrijk om te weten dat het hotel perfect is anders zou het zonde zijn van ons cadeau toch. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een hotel in de nabije omgeving.

Efteling overnachten gevonden en direct geboekt

Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen op de website van GuestHouse Hotel. Bij dit hotel merkte wij beide dat het er netjes en goed verzorgd uitziet. Ook zijn de prijzen wat aantrekkelijker dan dat wij elders hebben gezien. Zo hebben wij ervoor gekozen om een boeking te doen voor hen. Als verrassing zijn wij erheen gereden en in de tussentijd hadden wij al extra spullen voor hen meegenomen. Toen wij bij het pretpark waren hebben wij verteld wat er extra geboekt was. Zo konden zij aan het einde van de dag heerlijk naar het hotel toe gaan om daar een hapje te eten. Voor hen was het een dag om nooit meer te vergeten!