Het kopen van goede riemen

Ceintuurs-182x192 (Custom)Het kopen van goede riemen

Ik heb al jaren last van het kopen van verkeerde riemen. Het is natuurlijk geen grote last maar ik vind het wel heel erg irritant. Ik snap niet zo goed wat ik verkeerd doen en de verkoop medewerkers smeren mij ook vaak troep aan. Ik heb een behoorlijke buik, een echte mannelijke bierbuik. Tuurlijk wil ik dat hij weg gaat maar als ‘ie er nog zit zijn goede riemen cruciaal. Mijn ex vriendin heeft mij wel geholpen, ze zei dat er een speciale site was voor riemen, goh dat had ik dus niet gedacht. Ik heb er op gekeken en vond het zeer interessant, ik dacht hier wel goede riemen te kunnen vinden. Helaas begreep ik nog niet hoe internet betaling werkte en mijn vriendin was inmiddels mijn ex dus die sprak ik niet meer. Toen ik laatst in de bibliotheek zat te werken heb ik toch maar even mijn trots op zij gezet en aan een vriendelijke medewerker gevraagd of hij mij kon helpen. Dat kon hij, hij nam alle tijd om mij het uit te leggen. De grap was, dat hij ook wel geïnteresseerd was in riemen en hetzelfde probleem had. Althans, zijn buik was slanker maar kennelijk kocht hij ook alleen maar slechte riemen. We hebben toen, schrik niet, een uur lang op de site riemenzo gekeken. We deden beide een bestelling en ik moest beloven dat ik als ik hem binnen had, terug zou komen om te laten weten of ik nou eindelijk wist waar ik goede riemen moest halen.