Kunststof opbergbox voor een goede organisatie

ATS-L C-Blk-BLKKunststof opbergbox voor een goede organisatie

Een kunststof opbergbox is erg handig voor het opbergen van materiaal en spullen die je niet vaak gebruikt. Ik heb er nu vijf ongeveer en ik heb het allemaal keurig gesorteerd. In een kunststof opbergbox zit mijn gereedschap. (Dit gebruik je sowieso niet echt vaak.) In een andere kunststof opbergbox zitten mijn winterkleding. In de winter verwissel ik dit natuurlijk met mijn zomerkleding. In de derde kunststof opbergbox zit ook nog een deel kleding en wat schoenen die prima zijn maar ik niet meer zo vaak aan doe. En in de laatste twee zit eigenlijk al mijn administratiewerk die ik al heb afgehandeld, dus verzekeringspapieren en dat soort dingen. Maar ook jaar afrekeningen en al betaalde rekeningen en eigenlijk alles wat je moet bewaren. Je moet je administratie namelijk zeven jaar bewaren of zo. Ik heb de kunststof opbergbox en allemaal goed op geborgen, de helft onder mijn bed, de andere helft onder mijn bureau. Het is nu erg georganiseerd in mijn kamer en huis. Als jongen lijkt het raar om heel erg georganiseerd te zijn maar ik heb dit van mijn moeder denk ik, die is echt ontzettend gestructureerd. Al mijn hele leven was over al wel een apart vakje voor of een naam kaartje en alles was altijd op tijd en stipt geregeld. Zelfs zo erg dat als iemand er van afweek mijn moeder overstuur werd. Ze is hier later in therapie voor ge gaan en het gaat al stukken beter nu.