Lean Management in jouw organisatie?

Lean

LeanMisschien heb je al wel eens van Lean Thinking of Management gehoord. Dit is een methode die in steeds meer bedrijven en organisaties wordt toegepast. De medewerkers spelen een belangrijke rol bij Lean Thinking. Het is namelijk belangrijk dat iedereen meewerkt aan het verhogen van de klantwaarde. Ook kan er een kwaliteitsslag worden gemaakt. Snelheid staat hierbij centraal en de activiteiten die geen waarde toevoegen moeten eigenlijk weggehaald worden uit het proces.

 

Lean training volgen

Bovenstaande is een korte uitleg van wat Lean inhoudt. Maar het is natuurlijk best lastig om dit opeens door te voeren in je organisatie. Het heeft namelijk een grote impact op je bedrijfsstructuur én cultuur. Daarom kun je het beste de hulp inschakelen van een expert. Ik heb zelf erg goede ervaringen met The Lean Six Sigma Company uit Rotterdam. Zij begeleiden en adviseren in-company waarbij de training wordt toegespitst op jouw specifieke situatie. Ook wordt er een 5-stappen model behandeld om verspillingen en verstoringen in processen te elimineren. Bij iedere stap krijg je handige praktische tips aangereikt om het bijbehorende doel te bereiken. Ook kun je na de training deze technieken eenvoudig in de praktijk toepassen. Ik heb in ieder geval enorm veel geleerd en zou dit graag willen uitbreiden in onze organisatie.

LeanEen op maat gemaakt programma

Het is fijn dat de trainingen van The Lean Six Sigma Company helemaal op maat gemaakt worden. Wil jij je richten op kostenbesparing, het verminderen van voorraadverschillen of bijvoorbeeld het uitvalpercentage verminderen? Neem dan eens contact met ze op om te kijken wat ze voor jouw organisatie kunnen betekenen. Er is altijd wel een training die past bij jouw functie en ambitie. Je kunt het opleidingenaanbod op de website van The Lean Six Sigma Company bekijken. Wanneer je de training succesvol afrond, ontvang je een waardevol en erkend certificaat.