Met je digitale winkelmandje voor condooms shoppen

Hoe gênant het was kan ik me nog erg goed voor de geest halen. Zeker de eerste keer dat ik condooms bestelde had ik het schaamrood op de kaken staan maar ook de keren daarna vond ik het geen pretje om te doen. Nogal wiedes, het blijft toch een persoonlijke aangelegenheid die je dan ineens wel deelt met heel de wereld – of althans de mensen die er op dat moment in de drogisterij zijn. Het meest gênante was toen ik condooms ging halen en het pakje al in mijn hand had en ik daar ineens mijn docent van de middelbare school in dezelfde rij als die van mij zag staan. Het moge duidelijk zijn dat ik er niet zo’n prettig gevoel aan overhield. Tegenwoordig zijn de problemen met het en public halen van condooms verleden tijd, omdat je ze gewoon anoniem op het internet bestellen kunt, wel zo gemakkelijk en bovendien hartstikke anoniem. Nooit meer gedoe in de rij, nooit meer het schaamrood op de kaken – tegenwoordig kun je gewoon op je gemak met je digitale winkelmandje shoppen en heb je er ook nog eens een ruime keuze aan verschillende condooms.