Voor ons zoontje een kinderboek met naam

dikkie-dik-verstoppertje_1Voor ons zoontje een kinderboek met naam

 

Mijn vriend wees me op het nieuwe concept van een kinderboek met naam, en of dat niet een leuk idee voor Sinterklaas was voor onze zoon. Hij moest me eerst eens even uitleggen wat een kinderboek met naam nou precies was, maar toen me duidelijk werd wat het inhield was ook ik gelijk enthousiast. Moet je je voorstellen hoe magisch dat voor een kind is! Het idee is dat je een gewoon kinderboek kunt nemen, zoals een Nijntje, Dikkie Dik, Woezel en Pip en ga zo maar door, en daar de naam van het betreffende kind in kunt laten verwerken. Ik vind het een geweldig idee en had nooit gedacht dat er zoiets zou ontstaan, dat je een boekje op deze manier zo interactief kon maken namelijk. We hebben uiteindelijk gekozen voor een editie van een Donald Duck die specifiek gedrukt wordt voor jouw kind, waarbij onze zoon bijvoorbeeld een journalist voor de Duckstadkrant wordt. Ook wordt zijn naam dan op de voorkant van het blad gedrukt én komt er een foto van hem op dezelfde plek. Ik durf te wedden dat ie dit geweldig vindt, zeker als het met Sinterklaas gewoon spontaan in de bus ligt en hij in de war raakt met zijn gewone abonnement op de Donald Duck!