Wolky veterschoen voor een goede vriend

Pas geleden wilde ik een goede vriend van mij verassen. Hij is binnenkort namelijk jarig en ik wilde een leuk cadeautje voor hem kopen. Hij loopt al erg lang op oude vertrapte schoenen en daarom wilde ik nieuwe schoenen voor hem kopen. Ik wist alleen niet zo goed welke maar als ik goed op het internet zou zoeken zou ik vast wel de juiste schoenen voor hem tegenkomen. En gelukkig vond ik ze ook. Na goed zoekwerk kwam ik namelijk uit op de website van Van Bommel schoenen. Op de website staan erg veel mooie schoenen, ze hebben veel soorten modellen in verschillende kleuren en maten. Op de website kwam ik ook de Wolky veterschoen tegen en dit vond ik nou echt iets voor mijn goede vriend. Ik besloot meteen om ze te bestellen en daar heb ik geen spijt van gehad!

Een erg leuk verjaardagscadeau

Inmiddels heb ik de schoenen al aan hem gegeven. Hij is er erg blij mee en hij deed de schoenen meteen aan. Zijn vriendin vond zijn schoenen overigens ook erg leuk en ze vroeg meteen waar ik ze vandaan had. Ik vertelde haar dat ik de Wolky veterschoen gekocht had bij van Bommel schoenen. Ik vertelde der ook meteen dat van Bommel schoenen ook erg veel leuke vrouwenschoenen en laarzen aanbiedt. Dit bleek achteraf een goede tip te zijn want ze heeft er zelf laarzen gekocht!