De beste ideeën voor jouw huis

douche

Een huis moet voelen als een plek waar jij je veilig en thuis voelt. Dit kun je realiseren op héél veel verschillende manieren, maar dit is toch vaak lastiger dan men denkt. Misschien heb jij er zelf wel moeite mee, er ontbreekt nét dat ene stukje sfeer of persoonlijkheid in je huis. Helemaal als je weinig of juist te veel ruimte hebt is het lastig. Daarom staan in deze blog de beste ideeën voor precies die situaties: te weinig ruimte en te veel ruimte.

De badkamer

De badkamer is vaak een wat kleinere ruimte. Logisch, want je wilt meer ruimte in de rest van je huis en denkt dat je badkamer niet zo groot hoeft te zijn. Kleine badkamers vereisen altijd een compromis, waarbij de badkuip (begrijpelijk, niemand kan natuurlijk zonder lange, warme douches) vaak het eerste slachtoffer werd in de strijd om ruimte en om nog maar te zwijgen van problemen die voortkomen uit een gebrek aan opbergruimte. Wanneer de ruimte beperkt is, is het belangrijk om het oog van degene die in de badkamer komt af te leiden. Dit kan worden gedaan door een prachtig bad te kiezen in een andere kleur dan wit. Ook kun je een patroon kiezen op je bad, het hoeft echt niet allemaal egaal en strak te zijn. Nee, het stopt hier niet. Er zijn nog meer ideeën badkamer https://www.sawiday.be/nl-be/inspiratie/. Ditmaal gaat het om opbergruimte. Als je een badkamer ontwerpt, kun je overwegen om een nis in de douche in je ontwerp op te nemen. Dit is ideaal voor zowel douches als baden. Het is een van de beste opbergideeën voor kleine badkamers om ruimte te besparen en het ziet er stijlvol uit.

douche

Woonkamer

Om de uitstraling van je woonkamer te verbeteren, moet je die lege ruimtes verwijderen of op zijn minst minimaliseren. De meest eenvoudige, gemakkelijke en kosteloze manier is het opnieuw inrichten van je bestaande woonkamer meubels en decoratie-items om te helpen die lastige ruimtes te laten verdwijnen. Als dit niet werkt, zijn een nieuwe en grotere bank of accessoires een optie. Een klein tafeltje, schilderij, een lamp, kunstwerk of plant kan ook wonderen verrichten. Wanneer je een grotere lege ruimte hebt is een bar, een bureau of een pooltafel of iets dergelijks ook altijd leuk. Functioneel én leuk om te gebruiken. 

Kortom, er zijn genoeg opties om te werken met te kleine of te grote ruimtes. Je moet alleen even je opties overwegen.