Different Doors verticale sectionaalpoort

openslaande-deuren (1)Wij zijn laatst echt iets fantastisch tegengekomen, namelijk een Different Doors verticale sectionaalpoort. We waren namelijk onlangs op bezoek bij een stel vrienden.
We wisten al langer dat ze van plan waren een renovatie door te voeren en het is ook al even geleden dat we bij ze op bezoek waren. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat ze dus inderdaad al begonnen waren met een renovatie. We hadden alleen geen idee wat ze allemaal van plan waren. Uiteindelijk bleek het echter een fantastische keuze te zijn!
voordeuren (1)Wij dachten oorspronkelijk dat ze met name het interieur en de tuin zouden aanpakken. Maar dat bleek helemaal niet het enige te zijn. Ze waren namelijk nog veel meer van plan. We konden dat ook al goed zien bij aankomst op de oprit, de garage zag er namelijk totaal anders uit, maar het was echt perfect! Ten eerste past deze helemaal bij de voorkant van de woning, ook qua kleuren met de kozijnen en aan de andere kant heeft de poort een fantastisch mooie uitstraling. We waren sterk onder de indruk!

Gekocht bij garage

sectionaaldeuren (1)Natuurlijk waren we erg nieuwsgierig naar waar ze deze dan precies hebben gekocht. Nu bleek het zo te zijn dat ze online een geweldig goede en ook voordelige aanbieder hadden gevonden, namelijk Different Doors. Daar wilden wij dan ook graag meer over weten, want na het zien van hun renovatie, hadden wij eigenlijk ook wel interesse om hetzelfde te doen. Met name onze garage is zeker ook aan een renovatie toe. We hebben dit bedrijf dan ook gelijk gebeld en ontvingen even later al een offerte in de inbox. Erg voordelig allemaal, dus we besloten erg gewoon voor te gaan!