Kant en klare snoepzakjes

Snoepzakje

Heb je snoep nodig voor bijvoorbeeld een feestje dat je geeft? Of wil je misschien je leerlingen trakteren met heerlijk snoep? Nu kan het nog makkelijker dan wat je gewend bent! Geen moeite meer doen om zelf het snoep op te scheppen en in verschillende zakjes te doen, maar heel gemakkelijk bestellen van onze site! Jouw eigen snoep kiezen die in jouw snoepzakjes gaan en klaar!

Jouw eigen snoepzakjes

Snoepzakje

Bij ons zijn er meerdere gewichten beschikbaar. Je kunt kiezen uit 150, 200, 250 en 400 gram. Voor de zakjes dat je koop kun je zelf het snoep kiezen, zodat je precies kan kopen wat jij echt wilt. Hoeveel zakjes wil jij? Wil je er 10? 100? 250, 500 of misschien 1000? Hoe meer zakjes je tegelijk koopt, hoe goedkoper het wordt! Al het snoep dat wij voor jou regelen is vers en kwalitatief. Ook hebben alle snoepjes een lange houdbaarheidsdatum, waardoor je niet perse alles in een keer op moet eten. De snoepjes komen van bekende snoepmerken af. Misschien wil je zorgen voor wat nostalgie op jouw vereniging of club? Dit is mogelijk dankzij onze nostalgische snoepzakken! Wij hebben de bekende nostalgische snoepjes Hartmint en Orfina Caramellen Trefin in aanbod.

Snoepzakje

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij bieden onze klanten echte kwalitatieve snoepjes aan. De snoepjes zijn niet alleen vers en kwalitatief, maar het is ook nog is scherp geprijsd! Je krijgt dus het beste van het beste en je betaald ook nog is minder. Korting als je meer koopt plus de scherpe prijzen laat je erg veel geld besparen!