Verliefd op vrouwen met geurtje coco mademoiselle chanel

Verliefd op vrouwen met geurtje coco mademoiselle chanel

Ik ben verliefd op het geurtje coco mademoiselle chanel. Heerlijk, ik weet niet wat het met mij doet, maar ik word door dit geurtje gelijk aangetrokken tot een bepaalde vrouw. Misschien komt het door mijn ex, die droeg wel eens coco mademoiselle chanel. Maar het is niet zo dat ik gelijk echt verliefd raak op haar of zo, als ik nu coco mademoiselle chanel bij iemand anders ruik. Ik denk dan totaal niet aan mijn ex, ik ben zelfs blij dat het voor bij is. We hadden echt een lastige relatie, ze was continu boos, ik noemde haar wel eens kattig, gewoon echt een vrouw die overal gevaar in zag en altijd maar boos werd. Dit was echt niet fijn voor mij. Ze was ook best wel dominant, ze moest alles over nemen. Als we bijvoorbeeld een gesprek met mijn moeder hadden dan gingen ze het samen over mij hebben, zonder dat ik daar iets over had te zeggen. Dit vond ik echt belachelijk, wat moet je hier nou mee. Dat zei ik ook geregeld, maar ze kon er niks mee en begon zich op mij weer af te reageren. Op een gegeven moment kwam ik er achter dat ze al een tijdje een relatie had, daar werd ik erg boos om. Ze had dus een relatie, terwijl ze ook met mij een relatie had. Ze ging dus vreemd. Toen was het voor mij klaar, en ze was dominant en ze deed mij hier erg veel mee pijn. Wat dacht ze wel niet. Ik heb haar toen even flink op haar plek gezet en ben toen gelijk bij haar weg gegaan, ze heeft nog een aantal keer contact opgenomen maar dit negeerde ik. Je kan mij niet zo iets aan doen. Misschien is dus wel het enige positieve aan haar dat ik een geurtje heb gevonden die ik erg lekker vind, coco mademoiselle chanel.